Borrelplankchallenge steunt het Longfonds

Doe iets goeds - blijf gezond, blijf thuis en maak het leuk!

WAT IS DE BORRELPLANKCHALLENGE?
Zoveel mogelijk thuisblijven/werken is het dringende advies, dat gaat niet altijd even makkelijk en vanzelf, maar we ontkomen er helaas voorlopig niet aan. We zitten veel meer thuis, mogen niet meer bij elkaar op bezoek maar de feestdagen staan wel voor de deur. We zijn allemaal zoekenden hoe we dit allemaal wat leuker kunnen maken. Wij dachten wat is een leuke manier om in deze tijden van thuis blijven en de feestdagen voor de deur wat extra gezellig toe te voegen aan de donkere dagen.  
De #borrelplankchallenge was geboren. Een challenge met een knipoog en een glimlach!

WAAROM HET LONGFONDS?
Veel COVID-19 patiënten ondervinden lange tijd of blijvend klachten als gevolg van het virus. Zo heeft bijna 60 procent van de patiënten na 165 dagen nog last van kortademigheid. Daarnaast worden de Corona-klachten nog steeds te weinig serieus genomen. Dat heeft ons er toegebracht de samenwerking aan te gaan – de #borrelplankchallenge om het voor de thuisblijvers allemaal wat aangenamer te maken en hier een goed doel aan te koppelen, voor de thuisblijvers die helaas nog altijd hinder ondervinden van het virus – “Alleen samen krijgen we Corona onder controle”.

De basisgedachte van de #borrelplankchallenge is: doe iets goeds, blijf thuis en blijf gezond om de COVID-19 besmettingen terug te dringen. Een boodschap die naadloos aansluit bij de gedachte van het Longfonds. Wanneer wij er aan bij kunnen dragen dat mensen meer thuis blijven en tegelijkertijd misschien nog wat donaties ophalen voor aanvullend onderzoek naar de gevolgen van COVID-19 voor patiënten snijdt het mes aan twee kanten.

Wil je onze actie en/of het Longfonds steunen bij het onderzoek naar bijvoorbeeld de longklachten als gevolg van COVID-19 doneer dan een bedrag aan het Longfonds of deel deze actie via je socials

(linkt je door naar de website van het Longfonds)

  • IK WIL DEZE ACTIE DELEN

Deel onderstaande afbeelding via je socials

Volg ons op Facebook0
Volg ons op Twitter
Volg ons op Instagram