Over ons

Doe iets goeds - blijf gezond, blijf thuis en maak het leuk!

De #borrelplankchallengeis als idee ontstaan nadat de familiereünie van een van ons als gevolg van COVID-19 niet door kon gaan.  Maar hij wilde dit feest waar iedereen zo naar toe had geleefd ook niet in stilte voorbij laten gaan. Al gauw ontstond een online borrel om zo toch iedereen te kunnen zien. De vraag was toen hoe maak je het toch leuk genoeg dat je hele familie naar de online reünie komt.   

De #borrelplankchallenge was geboren.  

Op dat moment mochten we nog wel afspreken in de kroeg of met familie afspreken.  Maar nu de regels zijn aangescherpt zijn we meer en meer op elkaar aangewezen. We bedenken we meer en meer hoe we het thuis leuker kunnen maken in de deze donkere tijden waarin de dagen korter worden.   

De afgelopen jaren zijn we veelvuldig uitgedaagd. Al deze challenges - al dan niet voor het goede doel – hadden allemaal één ding gemeen. Het leverde de deelnemer vaak niet veel meer op dan ongemak of spierpijn.  Of je nu een ijsemmer over je hoofd leegstortte, een hap kaneel tot je nam of op de meest onmogelijke manier in een ‘plank’ ging liggen.    

De #borrelplankchallenge is anders. Net zo uitdagend als andere challenges, maar ook nog leuk en lekker voor de deelnemers.  

Met de #borrelplankchallenge denken wij dat we leuk en ludiek alternatief gevonden om het thuis of de sociale ontmoetingen op afstand toch samen leuk te maken  

Wil je ook een #borrelplankchallenge starten kijk dan op de pagina ‘How to #borrelplankchallenge‘ voor tips en inspiratie. 

Volg ons op Facebook0
Volg ons op Twitter
Volg ons op Instagram